středa 14. března 2012

Waiting on Wednesday #8

Breaking the Spine
Představ knihu, kterou si chceš přečíst

Dívka za zrcadlem – Girl in the Mirror
Autor – Cecelia Ahern
Počet stran - 94
Vydáno – 2012
Nakladatelství – BBart

Anotace

Lila je šťastná, že našla muže, o jakém odjakživa snila. Když však ve svatební den vypluje na povrch tajemství z minulosti její rodiny, její život nabere naprosto nečekaný obrat. Jaké tajemství skrývá babiččin dům, opředený zvláštním kouzlem? Proč jsou ve všech pokojích zahalená zrcadla a proč Lila nikdy nesměla vejít do jednoho z pokojů?

Tuhle "krasavici" jsem koupila mámě k narozeninám a sama jsem na ní zvědavá. Je sice velice útlá, ale i krátké příběhy mohou mít plnohodnotný děj. A tady jsou příběhy rovnou dva. Tak uvidíme, jak se mi to bude líbit. Přiznám se, že mě hodně nalákala obálka. Je moc pěkná.

5 komentářů:

  1. Ta obálka je opravdu zajímavá, stejně tak i anotace :-)... i když za nádhernou obálkou a podobnými lákadly se nemusí skrývat dobrá knížka. Ale už jsem se naštěstí setkala i s poutavou obálkou, anotací i finálním textem v knize :-) (Robert Fuglhum - Drž mě pevně, miluj mě zlehka - četla jsi?) Mimochodem, máš moc krásný blog, moc se mi líbí to záhlaví (hlavně ta fotka s filmovou páskou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím plně souhlasit, že i přenádherná obálka může skrývat nudný obsah, ale tady se nebojím. Nakoukla jsem dovnitř, i na jiné blogy a věřím, že bude čtivá.
      K Fuglhumovi jsem se ještě nepropracovala, ale četla jsem zrovna na tuhle kniho docela ohlasy, tak se asi i k té dostanu. Teď mi tady ale leží nějakých sedm knížek, takže až potom :)
      Díky, původně jsem chtěla něco jiného, ale tyhle obrázky se mi hodně líbily, tak jsem je "splácala" dohromady.
      Na tvůj blog jsem koukala, když se objevil u VeEee a musím říct, že se mi moc líbí, že se zabýváš i klasikou a autory. :)

      Vymazat
  2. To se mi docela líbí. Ta obálka je podle mého gusta proto mě taky tak zaujala :D :) i ta anotace vypadá tajemně, oh že bych si zkusila přečíst? .D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem se k ní pořád nedostala :D Jsem fakt hrozná.

      Vymazat
  3. Tak na tuto knihu jsem moc zvědavá. Anoce vypadá dobře, obal nádherně a Ceciliiny knihy mám moc ráda - teda tu jednu co jsem zatím četla :)

    OdpovědětVymazat

Hlavně slušně :)