středa 21. března 2012

Waiting on Wednesday #9

Představ knihu, kterou si chceš přečíst
XO
Autor – Jeffery Deaver
Počet stran - x
Vydáno – červenec 2012
Nakladatelství – Simon & Schuster

Anotace

Pro Kayleigh Towne, krásnou a úspěšnou zpěvačku, to byla jen rutinní odpověď nadšenému fanouškovi. Pro Edwina Sharpa byl její mail nezpochybnitelným důkazem, že ho Kayleigh miluje. Ano, oni dva jsou spřízněné duše a na tom nic nezmění ani výhrůžné dopisy od jejích právníků, ani předběžná opatření soudu. Edwin o její lásce nepochybuje. A nepochybuje tudíž ani o tom, že svůj poslední hit nazvaný Tvůj stín napsala jen a jen pro něj.
….
A pak jí kdosi v noci zavolá a do telefonu pustí začátek písničky Tvůj stín. Krátce poté je nalezena zohavená mrtvola člena kapely a způsob, jakým byl hrůzný čin vykonán, evokuje slova první sloky přehraného hitu. Kathryn Dance velmi dobře ví, že psychopati se nikdy nespokojí s jednou vraždou – a samozřejmě stejně dobře ví, že Tvůj stín má mnohem více než jednu sloku…

Pro mě hodně dlouho očekávaná kniha, která se na českém trhu objeví kolem Vánoc. Již 3. samostatný román s Kathryn Dance, kde opět přijdou na řadu lidské emoce, chování a pohyby. Opravdu se nemůžu dočkat. 


4 komentáře:

  1. This book looks pretty cool. Hadn't come across it until now so thank you for sharing.


    My WoW@BloodSweatandBooks

    Or Stop By and Enter MyInternational Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm so excited of this book. And I have to say, I'm huge fan of Jeffery Deaver's novels. I've read almost all of his books.

      Your blog is super!

      Vymazat
  2. Na detektivky moc nejsem, ale vypadá to docela dobře. Tak dobově :D I podle obálky mě knížka docela láká. Vůbec jsem o ní neměla ani potuchy. Díky za tip! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme jakou obálku představí DOMINO, ale myslím, že to bude taky pěkná obálka :)

      Vymazat

Hlavně slušně :)