středa 6. listopadu 2013

Podzimní napětí s Dominem #26 - Will Trent/Atlanta


Karin Slaughter postavila jednu ze svých sérií s názvem Atlanta na speciálním agentovi Willu Trentovi. Provází ho další dvě postavy, a to Angie Polaski a Faith Mitchell. Kdo je vlastně Will Trent? Jako dítě ho nalezli v popelnici a následně ho umístili do sirotčince, kde se o něho starali. Will se každý den pečlivě připravoval na to, že by mohl někdo přijít a adoptovat ho. Věřil, že šťastný konec v podobě hodný a milých pěstounů existuje. Nakonec ale získal přezdívku The Doors, tak se říkalo dětem, které se vždy vrátili. V osmnácti letech odešel. V dětském domově se také seznámil s Angie Polaski. Ze spojence a kamarádky se nakonec stala i milenka. Oba však přiznávají, že se sice milují, ale nejsou do sebe zamilovaní. Jsou si vzájemně opakem. Will se o jiné ženy nezajímá, naopak Angie nemá o mužské nouzi, ale vždy se k Willovi vrátí.

Will Trent je velice pohledný, vysoký chlap, který je opravdu inteligentní, přestože bojuje s dyslexií. Ve své jednotce Georgijského úřadu pro vyšetřování (GBI) patří mezi špičku, nicméně jeho averze vůči autoritám mu práci nijak neulehčuje. Především po převelení do zvláštní jednotky, kde v čele stojí žena – Amanda Wagner.

S Willem Trentem se prozatím můžete setkat v sedmi knihách, a to TriptychNic nebude jako dřívGenesisHřbitov nadějíPodlostKriminálníkDémoni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Hlavně slušně :)