neděle 20. dubna 2014

Tak trochu šílený týden s Deaverem #6


Na poslední den jsem si pro vás připravila něco trochu extra. Z kraje se vrátíme k soutěži, dále vám řeknu něco, co jste asi zatím (někteří) nevěděli o knihách Jefferyho Deavera a nakonec přidám několik fotek. Pevně věřím, že se nám všem povedlo přiblížit vám tvorbu mého oblíbeného autora. Od pondělí jste mohli sledovat týdenní tour Tak trochu šílený týden s Deaverem na pěti blozích, ukázali jsme vám hned pět ukázek z nové knihy Tak trochu šílení, představili jsme jeho další tvorbu, připravili jsme si soutěž, takže ve hře je nebo bylo pět knih, plakáty a záložky. S Basterou z Knihy nekoušou jsem udělala rozhovor, respektive ona se mnou, takže jste mohli nakouknout do mého soukromí a vášně pro tohoto autora a nakonec je tu poslední den, kdy tohle všechno shrneme a budeme doufat, alespoň tedy já, že jsme do vás zaseli semínko zvědavosti a nějakou tu knihu od Jeffery Deavera si přečtete.

Proč jsem se rozhodla uspořádat novou soutěž je jednoduché. Nějak se vám nechtělo být více či méně kreativní. Proto to udělám jednodušší a bude stačit, když něco málo vyplníte do dotazníku. Nemusíte sledovat blog, ani se jinak angažovat. Kritérium je jediné – dotazník. Doufám, že se tentokrát zapojíte. Soutěž poběží ode dneška do pondělní půlnoci. Výhry zůstávají stejné, první výherce dostane knihu Tak trochu šílení, plakát a záložku, dva další dostanou po dvou záložkách. Takže vám přeji hodně štěstí, losovat se budou tři náhodní výherci, tak třeba budu mít šťastnou ruku a vytáhnu zrovna vás :-)


Co jste (možná) nevěděli:



Nakladatelství DOMINO vydalo 36 knih od Jefferyho Deavera
Série s Lincolnem Rhymem čítá deset knih a v květnu se na trh dostane novinka Skin Collector
Jeffery Deaver je vášnivý kuchař což se promítlo do knihy Pokoj smrti
Recepty najdete na oficiálních stránkách autora
Lincoln Rhyme je založen na představě legendárního Sherlocka Holmese, který ale bude k řešení případů používat především mozek
Český překlad knih má na svědomí Jiří Kobělka
Nejkratší knihou je Pekelná kuchyně (272 stran)
Nejdelší knihou je Pokoj smrti (600 stran)
Tři romány byly zfilmovány – Sběratel kostí, Dívčí hrob a Ďáblova slza
Některé postavy ze sérií se „navštěvují“ v knihách těch druhých a podílí se na vyšetřování









Koukněte i na ostatní blogy :-)

Bastera na Knihy nekoušou
Shefik na Shefikův blog
Vojta na Knižním kukátku
Martin za Naše knihovnička


Za možnost uskutečnit tento projekt vděčím nakladatelství DOMINO. Na jejich stránkách najdete všechny knihy, o kterých jsem mluvila a nejen ty, takže neváhejte navštívit jejich stránky. A samozřejmě budu ráda, když budete i nadále chodit sem ke mě. Určitě se nebojte psát komentáře, kritiku, nápady a podobně. A třeba se shledáme u dalšího zajímavého projektu.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Hlavně slušně :)