pátek 1. srpna 2014

Projekt: "Ove a Ove" aneb Ove dvakrát, pokaždé jinak a vždy skvělý


Kniha Muž jménem Ove obletěla svět. Všude tam, kde byla vydána, se setkala s nebývalým úspěchem a nejinak je tomu i u nás. Ono je totiž těžké si nezamilovat chlapíka, který je ústřední postavou této knihy. Knihy, která svého čtenáře i posluchače vtáhne do děje a jen tak, dobrovolně, ho nepustí.

Sama jsem odolávala, ale znám se a bylo mi jasné, že dlouho mé zarputilé obcházení této knihy v knihkupectví nevydrží. Nevydrželo a já před nedávnem držela v ruce knihu, na kterou pěla ódu i Bastera. A protože vím, že máme podobný vkus, co se četby týče, byla jsem si jistá, že se mi bude líbit. Shodou okolností mi do emailu přišlo promo právě k této knize, tedy abych byla přesná, audioknize od OneHotBook. Po chvilce mi to nedalo a řekla jsem si, že by bylo fajn, podívat se Ovemu na zoubek a tak nakonec tady máme tohle. Projekt o knize, audioknize, autorovi, předčítači a taky jednu malou soutěž o knihu, kterou věnovalo nakladatelství HOST a o audioknihu, kterou zase věnovali z OneHotBook.
A teď rychle stručně o tom, jak to bude probíhat. Zítra, v sobotu 2.8. vám něco málo prozradím o autorovi a taky o herci, který Ovemu propůjčil svůj nezaměnitelný charismatický hlas, v neděli 3.8. si přečteme a poslechneme ukázku z knihy, v pondělí 4.8. se s vámi podělím o svou recenzi na audioknihu a v úterý 5.8. budu losovat výherce soutěže. Výherci budou dva - jeden dostane knihu papírovou, jeden audio.

Moc bych chtěla poděkovat Nakladatelství HOST a OneHotBook za věnované ceny do soutěže!

Asi si teď říkáte, kdy ale budete soutěžit. Je to jednoduché. Soutěž započala právě teď a skončí pěkně v úterý v sedm večer. Času tedy máte dost a dost a stačí vyplnit formulář o kousek níž.

*EDIT: Zúčastnit se mohou i čtenáři ze SR s českou doručovací adresou v případě výhry knihy. U audioknihy i se slovenskou. :)

2 komentáře:

  1. Super :) Tu už mám dlouho v plánu, tak třeba se na mě usměje štěstěna.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý projekt, na Oweho se taky chystám a moc se na něj těším.

    OdpovědětVymazat

Hlavně slušně :)