středa 7. října 2015

Soutěž s Dominem o Volavku

Dlouho jsem přemýšlela, že bych pro vás, své čtenáře a čtenáře všeobecně, nachystala nějakou zajímavou soutěž. Otázkou bylo o jakou knihu vlastně soutěžit a jak to celé pojmout. Nemám v oblibě soutěže, kde se hraje na to, zda sleduji či nesleduji daný blog na facebooku, twitteru nebo instagramu. Proto jsem se rozhodla ve spolupráci s Nakladatelstvím Domino připravit trochu kreativní soutěž. Pevně doufám, že se vám bude líbit a zapojíte se.

Soutěž jako taková je skutečně jednoduchá. Protože jsem vybrala knihu Volavka od S. J. Bolton, bude se týkat právě této knihy. Respektive toho, o čem je. Celou recenzi si budete moci brzy přečíst na blogu Neoluxoru, větší tip najdete už v Neoluxor živě! Nicméně, nejsem zastáncem úplného prozrazování, takže to téma bude strach. Ano, strach. Ona totiž Volavka je o strachu, o tom nejhlubším a nejniternějším strachu, který nás dokáže ochromit. Takový, které ho se děsíte nejvíc. To je přesně to, co po vás chci. Ukažte mi svůj strach. Ať už máte strach z čehokoliv. Ať už vás to pronásleduje jen ve snech, nebo je to běžnou součástí vašeho života. Klauni, nahota na veřejnosti, samota, pavouci, proslovy, odmítnutí, hadi, tma, výtahy … je toho spousta z čeho míváme strach a obavy.

A pozor, soutěžíme o TŘI KNIHY.

Protože vím, že ne každý bude chtít fotit, anebo nemá instagram, je soutěž rozdělena do dvou, respektive tří částí. Kdo chce vyfotit svůj strach, hoďte fotku na instagram. Kdo chce využít Twitter, má i tuto možnost. A nakonec, kdo chce ukázat strach na Facebooku, může tam.

Pravidla jsou jednoduchá. Fotku, status, příspěvek, cokoliv označte hashtagem #ukazsvujstrach a je to. 

A abych vás snáze našla, přidejte ještě jedno označení.
 - Na Twitteru přidejte @AlterKristie
 - Na Facebooku označte stránku blogu @booksinashes
 - Na instagramu @alter_kristie



Označit také můžete Nakladatelství Domino. A to #dominoknihy a nebo přímo jejich facebookovskou stránku - @Nakladatelství Domino.



Z každé sociální sítě pak vylosuji jednoho výherce. Samozřejmě můžete své šance zvýšit tím, že budete svůj strach sdílet hned na několika z nich. Jen potom můžete dostat pouze jednu knihu. 

Vaší kreativitě se meze nekladou. Jestli na fotce nebo videu bude napsaný text, nebo to bude přesně to, čeho se bojíte, to je jen na vás. Budu ráda, když k fotkám nebo do statusů napíšete, proč vás to děsí, od kdy, zda to má nějakou minulost, příčinu. Podělte se a zjistíte, že v tom nejste sami.

Soutěž bude probíhat o zítřka, 8.10. do příštího čtvrtka přespříštího čtvrtka, tedy 22.10. V pátek potom vyhlásím výherce a ten bude mít čas do nedělní půlnoci napsat mi adresu, kam mu mají z DOMINA knihu Volavka poslat.


Já i Nakladatelství DOMINO přejeme hodně štěstí a neboj se a #ukazsvujstrach

A možná svůj strach ukážu i já a někdo z Domina :)

5 komentářů:

  1. To zní dobře, možná bych se i zúčastnila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ráda, když se zapojíš :) Stačí třeba status na FB nebo Twitteru. Chápu, že se ne každému chce fotit ;)

      Vymazat

Hlavně slušně :)