středa 3. října 2012

Waiting on Wednesday #33

Breaking the Spine
Představ knihu, kterou si chceš přečíst

Dokonalá - Flawless
Autor – Tilly Bagshawe
Počet stran - 395
Vydáno – 2010
Nakladatelství – BB art

Anotace

Svět obchodníků s diamanty je tvrdý a nelítostný, to Scarlett Drummond Murrayová zjistí poté, co se rozhodne opustit přehlídková mola a věnovat se navrhování šperků a jejich výrobě. Pokušení je velké, nechá se Scarlett oslnit diamanty kolem sebe, nebo si zachová své zásady a zůstane bez poskvrny?

Další kniha tak nějak "nezapadá", ale od Tilly jsem četla už jednu knihu a musím říct, že se mi líbila. Byla plná normálních věcí, provokativní i úsměvná a tak si říkám, že tahle kniha by mohla být v mnohém podobná. A co si budeme povídat - začal podzim, venku je ošklivo a trocha té romantiky neuškodí. 



3 komentáře:

  1. Tohle zní zajímavě, možná po této knize sáhnu..:)) Tento žánr osobně moc nečtu, ale někdy je třeba udělat výjimku.

    Dnes jsem byla v knihkupectví a našla jsem tam knihy s názvem "Mezi láskou a smrtí" od Meg Cabotové a "Znovuzrozený milenec" Od J.R. Warda, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jsi to náhodou nečetla, popřípadě, jaký na ně máš názor, abych věděla, jestli se do toho pustit:)..Děkuju za odpověď..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že od Meg Cabotové jsem četla jen jednu knížku asi ve dvanácti letech a líbila se mi. Dneska bych se do toho asi nepouštěla, ale nikdy neříkej nikdy. Myslím, že její knížky jsou vtipné, sarkastické a zajímavé, takže zase na druhou stranu, pokud se chceš pobavit, proč ne.
      O J.R Ward jsem slyšela, viděla jsem i její knihy, ale nečetla jsem. Nicméně ti doporučím podívat se třeba sem http://pribehy-emacky.blog.cz/, nebo rovnou napsat vzkaz "maiqa", protože ta její knihy na blogu má :)

      Vymazat
  2. jej, moje oblíbené BB art, ale jediné, co jsem z knihy viděla, je snad jen obálka. která se podle mě k anotaci dost hodí. (tento typ obálek naprosto zbožňuju, ale přijde mi trochu škoda, že je zrovna tato podobná Lhářkám ://)
    jinak bych trochu opravila tvou poslední větu z mého pohledu:D "A co si budeme povídat - začal podzim, venku je ošklivo a trocha toho počtení spojeným s módou, elegancí a "vyšší třídou" docela svádí." :D

    OdpovědětVymazat

Hlavně slušně :)