středa 7. března 2012

Waiting on Wednesday #7



Breaking the Spine
Představ knihu, kterou si chceš přečíst

Temné kosti – Flash and Bones
Autor – Kathy Reichs
Počet stran - 310
Vydáno – 2011 (2012 červen - vyjde)
Nakladatelství – Arrow Books ( BBart )

Anotace
Do města se na automobilové závody sjíždí na dvě stě tisíc fanoušků a u charlottské dráhy se najde tělo nacpané do sudu s asfaltem. Soudní antropoložka Temperance Brennanová zvažuje různé teorie, ovšem nález podivné smrtící látky v sudu s tělem opět všechny zpochybní. Aby toho nebylo málo, během závodů zmizí zaměstnanec Střediska pro kontrolu a prevenci chorob. Brennanová to nepokládá za pouhou shodu okolností. Použil tento muž chemikálie z laboratoře k vraždě? Anebo je pravda ještě hrozivější? Jaká další tajemství se tu skrývají?

Tuhle knihu už mám ve své knihovničce a koupě byla pro mě hodně významným krokem. je to první knížka, kterou budu číst v angličtině. Sice jsem někdy na základce četla pohádky a tak podobně, ale něco takové - to bude poprvé. A důvod nebyla pouze touha koupit si knihu v originále, ale hlavně to, že u nás vyjde až v červnu a mě už se prostě nechtělo čekat :) Doufám, že se mi to podaří přečíst a snad i znalost latiny mi v medicínských termínech pomůže.


2 komentáře:

  1. Wow!! Chemicals and action and... wow! Great choice!! I'm a new follower -Burgandy Ice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much for following :) I hope that this book will improve my English skills and I have to say I really love Kathy's novels with Tempe

      Vymazat

Hlavně slušně :)