středa 11. září 2013

Konec stresů, je to za mnou

Sice jsem toho během prázdnin napsala strašnou spoustu, tím myslím hlavně smršť článků, je tu nicméně něco o co bych se s vámi chtěla podělit. Ti, co sledovali poslední dobou mé příspěvky na facebooku ví, že jsem měla před sebou státnice a taky ví, že jsem učení moc nedala, čímž jsem den před samotnými státnicemi dospěla do bodu přesvědčení, že se to prostě a jednoduše nemůže povést. Kupodivu povedlo. A já jsem přemýšlela, proč z toho nemám tu „pravou“ radost, protože se všichni kolem mě radovali. Je to jednoduché – mé učební nasazení bylo víc než slabé, bylo přímo katastrofické – tudíž jsem nepociťovala takové to zadostiučinění, že má píle byla odměněna. Nicméně, víra a důvěra, kterou jste ve mě vkládali měla neuvěřitelně uklidňující účinek, a za to vám moc děkuji.

Proč to ale píšu. Rozhodla jsem se, že když už nejsem ten party typ, mohla bych to oslavit trochu jinak, a to s vámi. Uspořádám tedy soutěž. Nerada bych znevýhodnila kohokoliv, tudíž bude soutěž international. Trochu netradičně bude i pojat celý průběh. Momentálně nemám vybrané knihy, ale myslím, že vyberu něco, co by se vám mohlo líbit. Jak to tedy bude probíhat?

Vaším úkolem bude napsat mi něco o životních meznících. Jaké jste zažili, jakých byste chtěli dosáhnout, jak jste se cítili, když jste se tam dostali. Nebo třeba co vás motivuje k tomu, abyste si cíle kladli, jestli si vůbec kladete nějaké životní, osobní nebo i čtenářské cíle. 

Druhým úkolem bude napsat mi název knihy, kterou byste si chtěli přečíst a ještě jste k tomu neměli příležitost.  Napište mi, proč vás kniha láká, co od ní třeba očekáváte. Meze vaší kreativitě se nekladou.

Ze zaslaných odpovědí vyberu tři, možná čtyři, které odměním a následně třeba i anonymně, pokud si autoři nebudou přát zveřejnění, ukážu, jaké odpovědi vyhrály.

Soutěž začne od zítra, hodím sem odkaz na formulář a další specifika (délka, časový rozvrh apod.) Do komentářů mi můžete připsat, o jaké knihy byste chtěli soutěžit.

5 komentářů:

  1. Respekt! Zvládla jsi to, super. Myslím, že pocit, že by to šlo udělat ještě lépe, kdyby se člověk víc učil nebo ten den nepršelo, je normální. Možná ta radost přijde později. A mezi náma, ta úleva, že už to má člověk za sebou, je prima sama o sobě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, momentálně pociťuji úlevu, že už tam kromě promoce a nějakých administrativních věcí nemusím. :)

      Vymazat
  2. Já ti tak závidím, mě to čeká letos :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce :) jsem ráda, že už to mám za sebou a můžu se věnovat něčemu jinému.

      Vymazat

Hlavně slušně :)