středa 18. července 2012

Waiting on Wednesday #23


Představ knihu, kterou si chceš přečíst
Odstíny života
Autor – Lusy Adams (Lucie Adamová)
Počet stran - 360
Vydáno – 2011
Nakladatelství – XYZ

Anotace

Alexandrina Avitalová se za svého života nijak nelišila od svých vrstevníků. Když je v den svých devatenáctých narozenin chladnokrevně zavražděna, nikdo proto nemůže tušit, že smrt se pro ni stane jenom začátkem nové cesty. Tři roky poté, co byla pohřbena a oplakána svojí rodinou a přáteli, se Alex probouzí znovu k životu, aby byla uvedena do světa plného magie a ďábelských stvořeních. Do světa, kde si nikdy nemůžete být jistí, na které straně vlastně stojíte. Alex je nucena zapomenout na svůj předchozí život a zaujmout pozici neohrožené bojovnice se vším temným a nelidským. Podle dávného Proroctví je totiž právě ona jedinou vyvolenou, Spasitelkou, která dokáže rozhodnout odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem.

Přiznám se, že jsem po téhle knize moc netoužila, ale pak jsem se dostala k Lucčině další připravované knize a její styl mne uchvátil. V tu chvíli bylo rozhodnuto, že si i Odstíny života musím přečíst, i když to není zrovna styl knih, které čtu. Jenže koho by pořád bavilo číst to samé, že? 


2 komentáře:

  1. Také to není zrovna "můj styl", ale zaujala mě... Bože, mít tak neomezeně času, přečetla bych všechny knížky světa, takhle holt musím pečlivě vybírat... Tuhle si asi ale přečtu - pokud jí objevím v naší knihovně.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mít neomezený přísun financí, času ... to je sen asi nás všech :) Ale Lucy má opravdu talent, takže se do její knihy chci pustit. :)

      Vymazat

Hlavně slušně :)